ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА
опубліковано 28 грудня 2020 року о 11:16

Червоногригорівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Червоногригорівської селищної ради  «Про затвердження Положення про порядок оренди комунального майна Червоногригорівської селищної територіальної громади»  та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкт регуляторного акта підготовлено для затвердження з метою раціонального, ефективного управління ресурсами територіальної громади, для врегулювання правових, економічних та організаційних відносин, пов’язаних з передачею в оренду майна, що перебуває в комунальній власності.

Проєкт розроблено на виконання та з дотриманням вимог законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна» від 03.06.2020 р. № 483.

Поштова та електронна адреса розробника проєкту регуляторного акта, на яку приймаються зауваження та пропозиції:

Червоногригорівська селищна рада, вул. Ярмарочна, буд. 33, смт Червоногригорівка, Нікопольський район, Дніпропетровська область, 53283;

e-mail: info@chervonogr.otg.dp.gov.ua

Повна редакція зазначеного проєкту регуляторного акта – проєкту рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено для публічного обговорення на офіційному веб-сайті Червоногригорівської селищної ради з 28.12.2020 року. 

веб-сайт: http://www.chervonogr.otg.gov.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються упродовж  30  (тридцяти) календарних днів з дня оприлюднення  поштою або в електронній формі на вищевказані адреси.

З повним текстом проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Червоногригорівської селищної ради можна ознайомитись щоденно (з 08:00 до 17:00 год., п’ятниця: з 08:00 до 16:00 год., крім вихідних) за адресою: вул. Ярмарочна, буд. 33, смт Червоногригорівка, Нікопольський район, Дніпропетровська область, 53283.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux