Обґрунтування щодо проведення процедур закупівель по Виконавчому комітету Червоногригорівської
селищної ради Нікопольського району Дніпропетровської області
на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 №710 (зі змінами)
Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Тип, ідентифікатор процедури закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
|
технічні та якісні характеристики предмета закупівлі |
очікувана вартість предмета закупівлі |
|||
Філе куряче вищого ґатунку заморожене, м’якоть без кістки свинна, вищого ґатунку охолоджене код національного класифікатора України ДК 021:2015“Єдиний закупівельний словник”: 15110000-2 «М'ясо» |
Відкриті торги, UA-2021-12-20-010987-с |
528 030,00 грн з ПДВ |
філе куряче вищого ґатунку заморожене – 3270 кг Оцінка якості – згідно з нормативними документами, чинними на території України. Зовнішній вигляд – поверхня філе чиста, без ослизнювання, не завітрена, без поверхневих плівок. Колір – світло - рожевий. Запах – властивий доброякісному курячому м’ясу, без сторонніх запахів. Термічний стан – Заморожене філе куряче, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування внутрішню температуру не вище ніж -12С) Пакування – філе запаковане без вакууму в пакети із полімерних плівкових матеріалів, згідно з чинними нормативними документами або інші матеріали, що дозволені у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами. Кожна одиниця пакування повинна бути закрита будь-яким способом: термозварюванням, липкою стрічкою , гумовими обхватками тощо, та складена в чисту, суху, без стороннього запаху багатообігову транспортну тару. Маркування – кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика(етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням: - назви продукту; - назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - маси нетто, гр. або кг; - інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту; - кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності; - часу виготовлення, год., хв.( для напівфабрикатів зі строком придатності менше ніж 3 доби); - умов зберігання; - позначення відповідного нормативного документу. Транспортування – в чистих транспортних засобах з ізотермічним кузовом, згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів;
м’якоть без кістки свинна, вищого ґатунку охолоджене - 585 кг. Оцінка якості – згідно з ДСТУ 4590:2006 Зовнішній вигляд – пісна м’якоть великими шматками, без кісток, знята з відповідної частини напівтуші (лопатка, шия, корейка, тазостегнова та ін. частина). Поверхня м’яса рівна, не завітрена, без ослизнювання, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок, краї зарівнені, без бахромок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір – від світло – рожевого до світло – червоного. Запах – характерний для доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Термічний стан – м'ясо охолоджене, з температурою товщині м’якоті від 0 до +4˚С Термін реалізації – не більше 48 годин, при температурі зберігання від +4 до +6 С Пакування – м’ясо запаковане без вакууму в полімерні плівкові матеріали або пакети із полімерних плівкових матеріалів; лотки із полімерних матеріалів для м’ясних продуктів, обгорнуті в термозсідальну плівку, згідно з чинними нормативними документами або інші матеріали, що дозволені у сфері охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами. Кожна одиниця пакування повинна бути закрита будь-яким способом: термозварюванням, липкою стрічкою , гумовими обхватками тощо, та складена в чисту, суху, без стороннього запаху багатообігову транспортну тару. Маркування – кожна одиниця пакування повинна бути промаркована за допомогою ярлика(етикетки) або іншим способом, що забезпечує чіткість його читання з зазначенням: - назви продукту; - назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - маси нетто, гр. або кг; - інформаційних даних про харчову та енергетичну цінність продукту; - кінцевої дати споживання, або дати виробництва та строку придатності; - часу виготовлення, год., хв.( для напівфабрикатів зі строком придатності менше ніж 3 доби); - умов зберігання; - позначення відповідного нормативного документу( ДСТУ 4589:2006 або ДСТУ 4590:2006). Транспортування – в чистих транспортних засобах з ізотермічним кузовом, згідно з правилами перевезень швидкопсувних вантажів. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування м’яса птиці використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса птиці під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. На підтвердження вказаної інформації Учасник у складі тендерної пропозиції обов'язково надає довідку у довільній формі, де зазначається яким чином буде здійснюватися пакування (перепакування) товару (власними силами або із залученням інших осіб). У разі залучення до пакування (перепакування) товару інших осіб, Учасник обов'язково надає договір про надання послуг пакування (перепакування) предмету закупівлі з такою особою та експлуатаційний дозвіл особи, яка здійснює пакування (перепакування) (з додатками, якщо це передбачено змістом експлуатаційного дозволу) на потужності (об’єкти) де буде здійснюватися пакування (перепакування) товару, у якому вказано, що зазначена особа має потужності з пакування (перепакування) та провадить діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. У разі здійснення пакування (перепакування) власними силами Учасник обов'язково надає експлуатаційний дозвіл Учасника, у якому зазначено, що Учасник має потужності з пакування (перепакування) та провадить діяльність, пов’язану з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Для підтвердження функціонування, та/або впровадження на підприємстві Учасника або Пакувальника (у разі якщо пакування (перепакування) предмету закупівлі здійснює Пакувальник) системи управління безпечністю харчових продуктів, у складі тендерної пропозиції обов'язково надається документ який підтверджує наявність та/або засвідчує функціонування/впровадження системи СУБХП стосовно надання послуг пакування. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Терміни реалізації предмета закупівлі – відповідно до Додатку 4 Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (Наказ МОЗ та МОН, від 17.04.2006, № 298/227). Поставка здійснюється за заявками Замовника Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару. Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції інформацію, що технології застосовані при виробництві товару, сприяють захисту довкілля, за зразком, наведеним у Додатку № 5. У разі, якщо інформація з наданих учасником документів у складі тендерної пропозиції,
|
Закупівля здійснюється відповідно до річного плану на 2022 рік. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунку кошторису на 2022 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі». |